Naar Disneyland Paris tijdens kerst 2023

Disneyland Paris kerst

De allerleukste tijd om naar Disneyland Paris te gaan? Dat is zonder twijfel rondom de feestdagen! En ook deze winter veranderen de twee Parken weer in een waar sprookjesspektakel: van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024 dompel je jezelf onder in een Disneyland Paris dat volop in kerstsferen is. Al jouw vragen over Disneyland Paris met kerst worden hier beantwoord!

Hoe ga ik zo voordelig mogelijk naar Disneyland Paris met kerst?

We zouden Goedkoop naar Disney niet zijn als we je niet gelijk een tip zouden geven om je verblijf zo goedkoop mogelijk te boeken. Met de kerstperiode geldt: hoe eerder je je verblijfboekt, des te goedkoper de prijzen zijn. Daarnaast profiteer je ook nog eens van flexibele voorwaarden als je je reis via DisneylandParis.com zelf boekt:

  • Je kunt je boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren.
  • Het is mogelijk om in flexibele termijnen te betalen
  • En momenteel betaal je geen boekingskosten

Ook handig: via de prijskalender kun je heel makkelijk verschillende periodes met elkaar vergelijken, zodat je in een oogopslag ziet wat het goedkoopste moment is om van de kerstsferen in Disneyland Paris te genieten!

Disneyland Parijs met kerst

Wanneer is Disneyland Paris in kerstsferen?

Dat is dit jaar van zaterdag 11 november t/m zondag 7 januari. Je hebt acht weken lang de tijd om te genieten van alle kerstsferen, de gigantische kerstboom op Town Square, de exclusieve shows, Mickey’s Dazzling Christmas Parade en de speciale kerstgerechten in de restaurants. Ook kun je in deze periode de Kerstman ontmoeten!*

*De Kerstman gaat na 25 december terug naar de Noordpool en is dan helaas niet meer in Disneyland Paris te zien.

Disneyland Parijs met kerst

Wat is er allemaal in Disneyland Paris tijdens de kerstperiode?

Je kunt alles verwachten wat je ook de rest van het jaar zou kunnen zien en doen in de Parken. Maar juist in deze periode is er nog zoveel meer (en zijn een aantal dingen net een beetje anders)! We zetten alles voor je op een rij:

  • Disneyland Park wordt volledig omgetoverd tot een waar winter wonderland: hier vind je de gigantische kerstboom (24 meter hoog!) op Town Square, wordt alles prachtig uitgelicht met talloze lichtjes en er is elke dag sneeuw!
  • De dagelijkse parade is tijdens de kersttijd wél anders: in deze weken kun je zowel overdag als ’s avonds genieten van Mickey’s Dazzling Christmas Parade! Tip: pak sowieso de avondeditie mee, want dan voelt het dankzij alle lampjes extra magisch. Maar eigenlijk is deze show op elk moment van de dag de moeite waard: niet voor niets kreeg de parade vorig jaar de Brass Ring Award voor Most Creative Christmas/Holiday Show 2022.
  • Haak aan bij de magische muziekshow ‘Let’s Sing Christmas!’ en zing alle kerstklassiekers mee met Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy.
  • Ga op de foto met de Kerstman* en/of je favoriete Disney Figuren, die uiteraard ook geheel in kerstthema zijn gekleed. Daarnaast hebben ze nog allerlei verrassingen voor je in petto!
  • Shop je eigen kerstcadeaus en neem de leukste souvenirs en decoraties mee naar huis als onvergetelijk aandenken.
  • Struin over de kerstmarkt ‘L’Hiver Gourmand’! Dit food festival vind je van 10 november 2023 t/m 17 maart 2024 in zowel Disneyland Park (bij “it’s a small world”) als Walt Disney Studios Park (bij La Place de Remy). Geniet hier van allerlei lekkernijen, snacks en drankjes.
  • Ook op andere plekken in de Disney Parken en in de hotels zelf kun je jezelf tegoed doen aan winterse hapjes, drankjes en gerechten: wat dacht je van warme chocolademelk, winterse soep of gevogelte met kastanje en cranberries? Jam!

*De Kerstman gaat na 25 december terug naar de Noordpool en is dan helaas niet meer in Disneyland Paris te zien.

Disneyland Parijs met kerst

Kan ik ergens zien wat ik precies kan verwachten?

Jazeker! Bekijk onderstaande video om een goede impressie te krijgen van wat je staat te wachten in deze periode:

Wil je meer info over Disney Betoverende Kerst? Klik hier >>