Tip: nu geen boekingskosten en gratis wijzigen en annuleren bij Disneyandparis.com

Geen boekingskosten Disneyland Paris

Dit jaar viert Disneyland Paris haar 30e verjaardag! Niet alleen in de Parken zelf geniet je t/m 30 september 2023 van een magisch verjaardagsfeest, ook bij het boeken van je trip wordt het feest al uitgebreid gevierd met flexibele boekingsvoorwaarden. Voordeliger dan nu wordt het niet!

De komende maanden mag je veel nieuwe shows, parades, belevenissen en festiviteiten verwachten, maar je kunt uiteraard ook terecht bij alle reguliere attracties en themalanden (waaronder de gloednieuwe Marvel Avengers Campus). Gecombineerd met de flexibele boekingsvoorwaarden op DisneylandParis.com is dit het ideale moment om te boeken!Flexibele boekingsvoorwaarden Disneylandparis.com

Ben je van plan om tijdens de 30e verjaardag van Disneyland Paris naar de Disney Parken te gaan? Boek dan zeker met de flexibele voorwaarden die DisneylandParis.com nu heeft! In deze periode kun je veel geld besparen en dus een stuk goedkoper naar Disney.

Je betaalt namelijk in deze periode geen boekingskosten. Daarnaast is het mogelijk om in flexibele termijnen te betalen, zodat je niet in een keer het hele bedrag hoeft af te dragen.

Hoewel de meeste coronarestricties voorbij lijken te zijn, kan het altijd gebeuren dat je – om wat voor reden dan ook – toch niet op de geplande data op vakantie kan. Allesbehalve leuk natuurlijk, maar wanneer je je trip hebt gepland in deze verjaardagsperiode, dan kun je tot 7 dagen voor aankomst je reis gratis wijzigen of annuleren. Een annuleringsverzekering is nu in de meeste gevallen dus ook niet meer nodig (en dat bespaart ook weer geld)!

De kleine lettertjes: wijzigen kan tegen het actuele beschikbare tarief en bij annuleren krijg je tot 7 dagen voor aankomst het volledige bedrag terugbetaald, behalve die van eventuele verzekeringen die je bij hebt geboekt.

Check al onze Disneylandparis.com deals: