Over ons

Goedkoop naar Disney is gestart door een echte Disney-fanaat. Vrijwel alle films inmiddels wel honderd keer gezien, de muziek dagelijks aan (mede dankzij kind) en Disneyland Parijs al ontelbare keren bezocht. Hoewel het attractiepark alles behalve goedkoop is, zijn er zeker manieren om het goed betaalbaar te kunnen houden. Zo zijn er vrijwel altijd deals voor goedkope accommodaties en tickets, en kun je ook flink besparen op parkeerkosten door te kiezen voor een ander vervoersmiddel. Geen idee waar je moet beginnen om de goedkoopste prijzen te vinden? Geen nood: dat is precies waarom Goedkoop naar Disney in het leven is geroepen. We gunnen iedereen een magische ervaring, hoe groot of klein je portemonnee ook is.

De beste Disney-deals

Op Goedkoop naar Disney vind je een selectie van de beste deals om goedkoop naar Disneyland Parijs te gaan. We speuren dagelijks het internet voor je af om te zorgen dat je nooit te veel hoeft te betalen voor je bezoek aan het park. Denk aan goedkope hotels en appartementen in de buurt van Disneyland Parijs, maar ook volledig verzorgde pakketreizen inclusief entree en vervoer. Daarnaast vind je bij ons ook tips als alternatief voor de auto: wist je dat je ook heel makkelijk en betaalbaar met de bus of trein naar Frankrijk kan gaan? En uiteraard tippen we je als er mooie aanbiedingen zijn om je entreeticket met korting te kopen.

Onafhankelijk platform

We zijn een onafhankelijk platform en bieden zelf geen reizen aan. We verzamelen de beste deals van andere aanbieders en vergelijken de actuele prijzen voor je. We verwijzen altijd naar een externe (betrouwbare) partner, waar je je tickets kunt kopen, of je pakketreis, accommodatie of je vervoer kan reserveren. Goedkoop naar Disney werkt uitsluitend samen met betrouwbare partijen, zoals OAD.nl, Booking.com, NS International en TUI. Je betaalt nooit een duurdere prijs omdat je via ons bij hen terecht komt.